Belgisch wit blauw_koe_vleeskoeien

Nieuws over al het lekkers van bij ons

Lees onze inspirerende verhalen over mensen zoals jij en ontdek als eerste het meest recente nieuws over al het lekkers van bij ons.

Volg ook onze promotiecampagnes voor lokale producten. We investeren in heel wat media-aandacht voor onze acties, waar jij gratis kan van meeprofiteren in jouw zaak!

Tip: Maak gebruik van de filters om je zoekopdracht te verfijnen.

Filters

Producten
Filters verwijderen
Winnaar viskok van het jaar
Nieuws Vis

Viskok van het jaar 2025 is Marco Santoni

Marco Santoni, chef bij restaurant Boury in Roeselare, mag zich met trots de ‘Viskok van het jaar’ noemen. Hij bereidde...

Lees meer
Wintervissen
Product in de kijker Vis

Vissen van het winterseizoen: inktvissen, steenbolk en zeeduivel

Vissen van bij ons hebben ook hun seizoenen. In die periode zijn ze niet alleen goedkoper door de hogere beschikbaarheid...

Lees meer
Biercampagne
Nieuws Bier

BE BEER. Unieke mensen. Unieke bieren.

Ook in 2024 loopt de BE BEER-campagne waarin diversiteit centraal staat, zowel die onder Belgen als onder onze Belgische bieren...

Lees meer
Leeuwse Kaastaart
Nieuws Streekproducten

Vier nieuwe erkende traditionele Vlaamse streekproducten

Vier nieuwe producten kregen het label streekproduct.be. Het gaat over Leeuwse kaastaart van Bakkerij De Linde in Budingen, koffie uit...

Lees meer
Versproducten op aanrecht
Actie Lekker van bij ons

Deel je succesvolle samenwerking via Lekker van bij ons Connect

Heb jij via Lekker van bij ons Connect een inspirerende connectie gemaakt, een interessante samenwerking opgestart of een lokale leverancier...

Lees meer
Gerecht van Ladychef of the year 2024
Nieuws Vis

Elin Vandenbroucke is de Lady Chef Rookie by Bidfood 2024

Elin Vandebroucke (16) uit Oostende wint de prijs Lady Chef Rookie by Bidfood 2024. De vijfdejaarsstudente van de Horeca-opleiding van...

Lees meer
Pladijs
Nieuws Vis

Vis van bij ons op het menu: slimme keuze voor chef én gast

De vraag naar duurzame producten groeit, en met reden. Steeds meer klanten willen weten waar hun eten vandaan komt, en...

Lees meer
Belgisch wijndomein
Nieuws Wijn

Waar koop je Belgische wijn?

De Belgische wijnproductie is kleinschalig en niet geschikt om in massa te verkopen. Ideaal voor de horecaprofessional om hiermee uit...

Lees meer
Meisje met schapen in een weide
Nieuws Bio

Trends & marktgroei bio

Hoe is het gesteld met bio in België? VLAM doet onderzoek.

Lees meer
Kookslag jamsessie
Nieuws Streekproducten

Het verslag van KOOKSLAG-jamsessie 2024

Op 30 september ging de tweede KOOKSLAG-jamsessie door, waarbij drie duo's van chef-koks de uitdaging aangingen om binnen de 30...

Lees meer
Campagnebeeld week van de kalfsfricassee
Product in de kijker Vlees en gevogelte

Week van de Kalfsfricassee: 4-10 november

Smeuïge kalfsfricassee: een klassieker onder de stoofpotjes met kalfsvlees van bij ons, gehaktballetjes en groentjes. Alledaags, op grootmoeders wijze of...

Lees meer
Uitreiking BioVLAM 2024
Nieuws Bio

Vitaetom is laureaat BioVLAM 2024 voor bioteelt nieuw tomatenras

Bioteler Koen Van Hauteghem van Vitaetom is de laureaat van de BioVLAM 2024, de prijs voor innovatie en duurzaamheid in...

Lees meer