Jan Audenaert, viskok 2022

WEDSTRIJD VISKOK VAN HET JAAR 2022

Word jij de Viskok van het Jaar 2022?

Nationale horecawedstrijd

Blaas jij een gerenommeerde jury van de sokken met je gerecht met rog? De nationale horecawedstrijd VISKOK VAN HET JAAR 2022 is de uitdaging bij uitstek om je talenten te tonen.

Voor de 32ste keer gaan we op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar ROG, in combinatie met traditionele streekproducten.
 

Durf jij  de uitdaging aan?

Behalve de befaamde titel ‘VISKOK VAN HET JAAR’ liggen er fantastische prijzen voor je klaar.

• Draag een jaar lang de titel VISKOK VAN HET JAAR
Je sluit aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente winnaars waren onder andere Jan Audenaert van D’Oude Pastorie, Michael Vanderhaeghe van Hostellerie Saint Nicolas, Stijn de Vreese van restaurant Benoit en Bernard Dewitte, Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman en Ivan Menten van Lèche Plat.

• Steek een AARDIGE SOM op zak
Als Viskok van het jaar ga je niet met lege handen naar huis. Integendeel, naast de prachtige trofee, ontworpen door kunstenaar Marc Vanhecke, ontvang je ook een mooie cheque ter waarde van €750.

• Geniet van een diner voor twee in HOF VAN CLEVE***
Je ontvangt een dinerkaart voor twee voor het Hof van Cleve*** van Peter Goossens in Kruishoutem. De overige laureaten genieten van een diner voor twee in De Jonkman** van Filip Claeys in Brugge.

• EEN CAMPAGNE OP SOCIALE MEDIA met cadeaubons t.w.v. €1000
We verloten vijf bonnen ter waarde van €200 om te komen eten in jouw restaurant.
 

Schrijf je in voor 11/10/2021 (verlengd tot 15/10/2021).

Stuur je originele recept met rog voor 11/10/2021 (verlengd tot 15/10/2021) naar viskok@vlam.be.
In het reglement lees je wat je moet doen voor de felbegeerde titel VISKOK VAN HET JAAR.

Veel succes!