Kookslag jamsessie

Het verslag van KOOKSLAG-jamsessie 2024

Nieuws

|

09 October 2024

Op 30 september ging de tweede KOOKSLAG-jamsessie door, waarbij drie duo's van chef-koks de uitdaging aangingen om binnen de 30 minuten een smakelijk gerecht te maken met twee erkende Vlaamse streekproducten.

De deelnemende chefs waren:

  • Jan Decan van restaurant De Can in Berchem
  • Sam Van Landeghem van restaurant Den Silveren Harynck in Sint-Niklaas
  • Willem Buekenhoudt van Het Foederhuis in Roeselare
  • Koen Vangenechten van De Klothoeve in Postel
  • Marie Pieters van restaurant Pauline in Kortrijk
  • Peter De Clercq van Catering Huys De Clercq in Geetbets

KOOKSLAG-jamsessie is een initiatief van Steunpunt Streekproducten VLAM, in samenwerking met Euro-Toques België. De jamsessie ging door in het Siemens Kitchen Experience Center in Tour & Taxis Brussel.

De recepten worden vanaf november ter beschikking gesteld op de pagina kookinspiratie.
Kookslag 2024

Wat toverden de duo's uit hun potten met de opgelegde streekproducten?

Lees het volledige verslag op streekproduct.be