AEHT 2024: Aftermovie
18 April 2024
Tijdens de ‘AEHT Cornet Trophy’ nemen leerlingen van verschillende Belgische hotel- en toerismescholen het tegen elkaar op in vier disciplines: Culinary Arts, Restaurant Service, Pastry en Tourist Destination.
Lokale producten op het bord
De jonge chefs van Culinary Arts lieten het beste van zichzelf zien en bereidden gerechten met lokale producten zoals Hoogstraatse aardbeien, zure room, zeekat en het zenuwstuk van het rund. De leerlingen van Restaurant Service mochten op hun beurt elk gerecht presenteren dat geproefd en beoordeeld werd door een jury. Bij de discipline Culinary Arts werden de medailles als volgt verdeeld:
- goud voor Joran Lefevere en Senne Menargues-Torres van Hotelschool Gent en VTI Spijker Hoogstraten,
- zilver voor Cis Versmissen (Talentenschool Turnhout) en Jeremy Collard (Campus Wemmel) en
- brons was voor Virginia Malama (COOVI Anderlecht) en Daan Hendrickx (PIVA Antwerpen).
Proficiat aan allen.
Nagenieten kan met de aftermovie: